#608

Gewoon wat varens eten!

Nieuw in 2023: Dewi! Over de ondergang van Silicon Valley Bank, Firefly van Adobe en Loop, Microsofts versie van Notion.

#607

De opgesmukte maan

Er zijn nieuwe Sonos-speakers, Samsung knoeit met je foto's! Steven praat je bij over Android-kwetsbaarheden en de NASA gaat binnenkort in stijl naar de maan.

#606

Siri is de minimumlat

Karel Titeca als volwaardig Tech45-panellid en meteen ook als enig panellid: over de Sennheiser Profile Streaming Set, TIkTok, HP-cartridges, raketten 3D-printen en de terugkeer van vinyl.

#605

Minstens 21 zijn? Daar heb ik geen last meer van!

Ruurd gaat met de EV naar Frankrijk en Toon probeert Poppy. Is Bluesky hetzelfde als Mastodon? En we wandelen door MWC 2023.

#604

Toen Sandra het uitmaakte

De eerste reviews van de PlayStation VR2 zijn er en Spotify heeft binnenkort AI DJ's.

#603

Beter dan Monopoly

Waren het aliens of ballonnen in het Amerikaanse luchtruim? Neem handig de trein in Nederland en Karel legt haarfijn uit hoe het ratingsysteem op Boardgamegeek in elkaar zit.

#602

Jaren 50 spruitjesfilter

Cowboy is op zoek naar centen. Twitter sluit de API af (of nog niet). Microsoft omarmt ChatGPT en hoe zit het ondertussen met Google en AI?

#601

Mensen zijn nog altijd nuttig... als bron van proteïne

Is het lopen of rennen? ChatGPT en binnenkort op uw scherm: Arcadia!

#600

Tweakers is Het Laatste Nieuws niet

We hebben het in aflevering 600 (geen rond getal) over de Mac mini M2, de 2de generatie van de HomePod, de hack van LastPass en waar zijn alle nieuwe podcasts?

#599

Vaporware cars

Zijn modded PlayStation-accounts te vertouwen? Komt er een touchscreen Mac? En waarom al die ontslagen bij de grote techbedrijven?