250 afleveringen gevonden. Pagina 1 van 25

#599

Vaporware cars

Zijn modded PlayStation-accounts te vertouwen? Komt er een touchscreen Mac? En waarom al die ontslagen bij de grote techbedrijven?

#598

Een chunky object met clicky knoppen en echte knobs

De Twitter-API offline, TRAPPIST en SPECULOOS in de ruimte, Afrikaanse ruimtevaart en de (terugkeer van de) Sony Walkman!

#587

Een band, een krik en een vat olie

Matty testte in de voorbije week een aantal EV's. Het einde van het pas- / wachtwoord is in zicht en het is gedaan met Netflix-delen!

#585

Zensor

Ruurd weet echt alles over Matter 1.0, Musk gaat dan toch Twitter (moeten) kopen en Matty heeft het Google-event voor ons gevolgd. En waar is Kaaaaarel?

#582

Hebben ze wifi in 't gevang?

Hebben we het over Home Assistant? Yep! Leeft Elvis? 't Is te zeggen... Ook in deze aflevering: de effecten van gamen, elektrisch rijden en op 20/11 is er nog eens een live-opname van Tech45!

#581

We gaan nog eens een schoolfeest organiseren

Apples 'Far Out'-event: AirPods Pro, de Apple Watch Series 8 en we hebben uiteraard ook ons idee over de Apple Watch Ultra. En op naar Dynamic Island!

#573

Volledig in de Apple-wereld stappen

Steven, Ruurd en Maarten hebben het uiteraard uitgebreid over de aankondigingen van WWDC 2022.

#570

't Is maar een kabeltje

Dewi zag Frances Haugen en Ruurd en Steven nemen het tegen elkaar op over Lightning vs. USB-C.

#566

De generatie die The Terminator in de cinema zag

Toon doorploegde het imec.digimeter 2021-rapport: wat zijn de digitale trends in Vlaanderen? En Netflix en Switch allebei in de problemen!

Onderwerpen: Apple, Digimeter, Netflix en Switch
#561

Hij heeft eigenlijk een groot voorhoofd

We hebben het uiteraard over 'Peak Performance', het Spring Apple Event: de nieuwe iPhone SE en wat te denken van de Mac Studio?