22 afleveringen gevonden. Pagina 1 van 3

#589

Wat als het misgaat?

De Twitter-heisa van de voorbije dagen, ook miserie bij Facebook en Instagram, Matty kroop weer in een EV en Dewi legt uit hoe je best uit elkaar gaat in een digitale wereld.

#402

Mottig op den tram

Er ging wat mis met de opname van het Podcastfestival. Maar ons vast panel onder leiding van Floris maakt dat ruim goed.

#384

Ik heb geen standaardkop

Steven en Maarten deze week over SPF, DKIM en DMARC, Reddit, een kapotte iMac Pro, Flickr en SmugMug!

#353

734 MB

Davy en Maarten hebben het over Instagram, Videoland, Facebook Marketplace en natuurlijk de nieuwste iPhone.

#338

Prettige exotische plekken met cocktails

We nemen afscheid van Chriet Titulaer, hebben het over asielzoekers en sociale media en Groot-Brittanniƫ draait een dag zonder steenkool.

#326

Ik trek nog een keer naar beneden

Toon geeft wat ideeƫn voor 'tastbare' ICT/programmeerprojecten in de klas, bespreken de 'digimeter 2016' en zijn blij dat de VRT het NU-videoplatform publiek gemaakt heeft (maar er is nog wat werk aan).

#293

Een koffietas op een ondertas

20 minuten over een nieuw logo! Maar het is dan ook het nieuwe logo van Instagram! En moeten we kinderen nu leren programmeren of niet?

#256

Interfeesje

256 is een rond getal, maar dat moesten we jullie natuurlijk niet vertellen. Een feestaflevering... Live... Vanop de 21ste verdieping van de KBC-toren!

#208

Een Brusselse wafel om mee te bellen

Volgende week is er een Apple-event: de hoogste tijd om flink te speculeren!

#178

In de gleuf

Magazines verkopen op de iPad, dat wil maar niet lukken en de postbodes hebben natuurlijk de grootste moeite om die dingen in de gleuf van de brievenbus te stoppen.