89 afleveringen gevonden. Pagina 1 van 9

#588

Let that sink in

Floris neemt het deze week even over van Maarten: Twitter is van Elon, Mastodon, Netflix paswoord delen & 10 jaar Surface

#584

In z'n leren frakske

Google stopt met Stadia, natuurlijk... Tesla start met robots, ongeveer... En Apple heeft een captcha-alternatief.

#571

Een taart met vuurwerk

Zijn 3D-geprinte wapens nu echt een probleem? De geheime deal tussen DuckDuckGo & Microsoft en we nemen afscheid van Vangelis.

#570

't Is maar een kabeltje

Dewi zag Frances Haugen en Ruurd en Steven nemen het tegen elkaar op over Lightning vs. USB-C.

#554

Houten rietjes zuigen

Deze week op de planning: Maarten over de FRITZ!Box, Microsoft wil Activision Blizzard kopen en het verhaal van de misnoegde developer.

#538

Twee rijvakken krijgen we nooit vol

Een extra lange Tech45 zonder het over Apple te hebben !? Deze week op het menu: ruimtetoerisme, het Microsoft Surface-event, Europa gaat voor USB-C en 100 jaar autosnelweg.

#535

Een pappen en nathouden vertraagmanoeuvre

China draait de druimschroeven aan en Ruurd speelt met xCloud in de browser.

#516

In Top Zustand

Floris en de beide Maartens duiken met open ogen in een audio gear rabbit hole. Maarten Cox legt uit wat NFT's zijn en Floris is geïnteresseerd in Microsofts PowerFX.

#504

't Is eigenlijk Inception

Salesforce neemt Slack over, Steven legt uit waarom Microsoft Teams soms net Inception lijkt en Toon neemt afscheid van de Arecibo-radiotelescoop.

#493

Een pot azijnpissers

Wat kondigde Apple vorige week aan? Wordt het een PlayStation 5 of Xbox Series S of een Xbox Series X? De 'console wars' gaan opnieuw beginnen!