9 afleveringen gevonden. Pagina 1 van 1

#517

Mijn bizar recyclagegedrag

De zin en onzin van Franse repareerbaarheidslabels, de gevaren van Google-software op school en KBC aast op de gegevens van onze digitale meter.

#438

De maandelijkse hormonale cyclus van de man

Samen met Dewi Van De Vyver hebben we het over vrouwen en tech. En Randal van Met Nerds om Tafel is op zoek naar een basisschool. Met of zonder tech?

Onderwerpen: Android, Apple, MNOT, onderwijs en vrouwen
#406

Wat is dat met dat Frans?

Onze gast is Pedro De Bruyckere, we hebben het over technologie in het onderwijs, troubles bij Wordpress en elektrische auto's.

#367

Een homeopathische hoeveelheid vrouwen

We hebben eindelijk nog eens een vrouw in ons panel: TechGirl Anke!

#337

De slager moest mij dat niet uitleggen

Samen met Ruurd Sanders hebben we het over het Microsoft-event van 2 mei, de heilige graal om diabetes te behandelen, vertraging voor de nieuwe iPhone en Stefaan wil geen NFC-betaalkaart!

#257

Mijn vrouw vindt dat ook veel

Eén dag voor een Apple-event, maar we mogen het van Cindy absoluut niet over Apple hebben. En dat lukt... Bijna...

#143

Halleluja, Hij is erbij!

Cindy kraakt een beetje en Floris heeft gewoon veel te veel kabels. Tech45 nummer 143 over Samsung, Noord-Korea, @steffest en Stievie.

#105

Kleuteragent

Met:

Er is opnieuw een lijstje met de meest invloedrijke Twitteraars van België en wie prijkt daar op de 17de plaats? Inderdaad onze creativity evangelist Jan Seurinck.

#090

Op bed in London

Met:

We hebben het over iBooks 2 en de manier waarop Apple het onderwijs wil aanpakken. En we behandelen ook de minder leuke kant van het nieuws: MegaUpload, ACTA en SOPA/PIPA.