11 afleveringen gevonden. Pagina 1 van 2

#599

Vaporware cars

Zijn modded PlayStation-accounts te vertouwen? Komt er een touchscreen Mac? En waarom al die ontslagen bij de grote techbedrijven?

#579

De connoisseur-ervaring

We sluiten het 'Discord-experiment' af, de NASA keert terug naar de maan en de PS wordt duurder.

#558

Jodiumpillen in de meterkast

Ruurd is héél enthousiast over Horizon Forbidden West. Het hele Zero Dawn verhaal in 11 'spoiler-rijke' minuten! Dewi is op haar beurt dan weer onder de indruk van kernfusie: van Tritium tot de tokamak!

#552

Een pinguïn is nog altijd een stuk beter

De eerste van 2022: het opvallendste van CES, wensen en voorspellingen voor het nieuwe jaar en hoe zat het ook alweer met de voorspellingen van vorig jaar?

#550

Eikels begraven

Steven legt haarfijn uit wat Log4j precies is. Ruurd is onder de indruk van 'The Matrix Awakens' en aangezien het jaareinde nadert zijn er de ondertussen traditionele eindejaarslijstjes!

#500

We do not celebrate our decimal overlords

De 500ste aflevering, maar jullie weten maar al te goed dat dat geen rond getal is. We feliciteren de collega's van Met Nerds om Tafel en hebben het over de Raspberry Pi 400 en de reviews van de Xbox & de PS5.

#493

Een pot azijnpissers

Wat kondigde Apple vorige week aan? Wordt het een PlayStation 5 of Xbox Series S of een Xbox Series X? De 'console wars' gaan opnieuw beginnen!

#487

Tijd voor een nieuw Atoma-schriftje

De laatste Tech45 van dit 11de seizoen! We zijn er terug vanaf 17 augustus!

#484

Een stormtrooper tussen de deur

Daar is 'ie dan: de PlayStation 5! Maakt Apple volgende week de overstap van Intel naar ARM?

#475

Relatief gigantisch

Uitgebreid 'doornerden' over de voorgestelde DualSense controller van de PlayStation 5, de recreatieve wiskunde van John Conway zaliger en in de tips gaan we 'all-out' over modulaire synthesizers! Oh en over printers in een hoes!